SZÉP kártya elfogadóhely

Hotel Szt. István

Recepció

Vendégkönyv

NyryFerenc
Csodálatosan éreztük magunkat ismét! Gratulálunk az új honlaphoz!
Ancsika
Csodálatos hétvégét töltöttünk Önöknél! Sok hotelban jártunk már Magyarországon, de ilyen kedves bánásmódban még sehol nem részesültünk! Tiszta szép szobák,kedves recepciósok,akik végigvezettek az egész szállodán,isteni fogadó ital(házipálinka),finomabbnál finomabb bőséges ételek! És nem utolsó sorban a felejthetetlen ajándék romantikus jacuzzizás pezsgővel :) Gratulálunk a vezetőségnek, így kell felsőfokon szállodát vezetni! Biztosan nem utoljára jártunk Önöknél!Nagyon köszönjük!!!!!
karaoke
Nagyon jól éreztük magunkat önöknél, minden super volt. A főnök Úrnak üzenjük a kis csapatát le ne cserélje!!!!! üDV:A karaoke fiuk

Trezor Bor & Steak Ház

Egerben a vár fölött, a Szent István Hotel alatt, egy exkluzív környezetű Bormúzeum - Bortrezor került kialakításra. A Hotel tíz évvel ezelőtt épült, de az épületeket összekötő alagútrendszer egy része már a múlt században, mint borospincék funkcionáltak. Ehhez az alagútrendszerhez kapcsolódik hozzá a most elkészült, 70 m hosszú tufába vájt pinceág és a 250 m2 alapterületű nagyterem. Így a már közel 200 m hosszú, rendkívül kellemes klímájú kazamatarendszer együttesen ad helyet a Bormúzeumnak és a Bortrezornak, mely az év bármely időszakában, a látogatók igényeihez igazítva biztosítja a kikapcsolódás lehetőségét a hazai, valamint a hazánkba látogató, a borkultúrát ismerő és ismerni vágyó vendégek számára.


Itt megtekinthetik aktuális étlapunkat!

Étlap

 

 

 

Bormúzeum - Bortrezor

Vendégeink megismerhetik az egri borvidék neves borászainak és pincészeteinek díjnyertes borai mellett hazánk más borvidékeinek jellegzetes borait. A pince bejárati ágában 36 db. Bortrezor található, benne közel 600 palack muzeális, illetve muzeális jellegű borokkal Az úgynevezett hungaricum szőlőkből készített borok forgalmazása és a világfajtákból készült boraiknak értékesítése egy helyen!

Borkóstolás déltől (előzetes egyeztetés szükséges)

Vendégeink a borkóstolás során a pincemesterek szakszerű és gyakorlott vezetésével ismerkedhetnek a legnemesebb borokkal. A nyitva tartás ideje alatt is zsíros kenyér és sajttál mellett steakek, kemencés ételek, magyaros pörköltek, készételek rendelhetők a nemes nedűk mellé. A pincerendszer össze van kötve a Hotel konyhájával, és a 250 fő befogadására alkalmas – közvetlen utcai bejárattal rendelkező - nagyteremmel. Külön kérésre speciális programot is ajánlhatunk vendégeinek (borászok válogatott borainak tanulmányozása, borfogyasztási és gasztronómiai tanácsadás). Bormúzeumunkba várjuk az egrieket, a városba érkező turistákat és a Hotel vendégeit egyaránt. Ezen a helyen akár egy pohár bor mellett is beszélgethet barátaival!